Неделев: Бих разгледал оферти от чужбина

20 Юни 2020 23:20

Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев внесе смут сред привържениците на клуба. Неделев призна, че вече е готов да разгледа всяка качествена оферта от Европа, и ако тя е добра, то ще се дискутира с клуба дали да не напусне.

„В съблекалнята на почивката треньорът ни каза, че имаме 45 минути да измием срама. Два пъти щяха да ни бият без да вкараме гол. Успяхме да обърнем, изравниха ни, но днес показахме сили през целия мач. Тичахме доста и заслужено спечелихме”, започна Неделев.

„Добре съм здравословно, след като продължих да играя. 2020-а година нямаме победа и това е психически важно за реванша с ЦСКА. Дано в сряда имаме късмет и да ги отстраним”, допълни той.

„Радвам се, че отбелязах първия мой гол в мача, защото беше добре изработен от отбора и с помощта на другите. Вторият гол беше също важен и имах нужда от тях. Тези два месеца пауза се отразиха зле на целия отбор и искам да се възстановим на 100% за реванша”.

„Напълно съм готов за ЦСКА. С тях изиграхме тежки 90 минути първия мач и в сряда ще видим кой е по-добрият. Аз от лятото имам още една година. Ако дойде хубава оферта от чужбина, ще седнем с клуба, ще обсъдим и ако всички са доволни, може отново да замина за чужбина. На този етап, вече съм на 27, и от всяка една страна, ако има хубава оферта, ще се гледа”, завърши Неделев.

Main Menu