Замесиха Ботев в мениджърски войни, "канарчетата" отвърнаха - Не намесвайте клуба в клюкарски екшъни

30 Юни 2020 21:31

От Ботев признаха, че се е провела среща между мениджърите Калоян Иванов и Николай Жейнов по темата за трансфер на таланта на “канарчетата” Никола Илиев преди няколко седмици. От пловдивчани обаче казаха, че всичко е преминало в нормален тон и в крайна сметка не е имало проблеми, както твърди Иванов.

“Не, не съм забелязал никакви проблеми. Бяхме се събрали всички, за да обсъдим ситуацията с Никола Илиев. Не знам изобщо за такива неща”, каза директорът на Ботев Асен Караславов.

“Имаше такава среща, която беше иницирана от г-н Самуилов. Имахме оферти и трябваше да се реши коя ще се приеме. Бяха поканени всички страни, за да се договорят нещата. Не е имало никакви проблеми и не знам защо клубът се намесва в интриги. Такова нещо не може да се случи. Не знам за какви екшъни се говори. Всичко беше нормално. Другото са клюкарски работи. Никола и агентът му бяха взели своето решение и това е положението”, каза още човек от клуба, присъствал на срещата.

Както е известно пред Спортал Калоян Иванов заяви, че е викал полиция на Коматево, след като Жейнов е пристигнал с 6 бодигарда. Самият Жейнов пък отрече думите на Иванов.

LGarden

Main Menu