Ферарио Спасов: Стана хубав мач, през първата час не намерихме физиономията си

03 Юли 2020 23:38

 

"Мисля, че влязохме трудно в мача.“ Така започна своя коментар треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов след успеха с 3:1 над Дунав (Русе) в Коматево.

„Получихме много хубав гол, който ни постави под напрежение. До края на първото полувреме не намерихме физиономията, която трябва да имаме. През втората част обаче вдигнахме оборотите и напълно заслужено стигнахме до победата“, посочи наставникът на „канарчетата“.

„Създадохме доста неприятности. Хубаво беше, че Дунав дойде да играе футбол, а не се затвори. Получи се добър мач и за двата отбора. На базата на феърплея на вчерашните мачове се получи справедливо класиране в групите", допълни Феро.

"Нямаме много опции да видим нещо по-различно от днес. С жълтия картон на Терзиев губим още един човек в средата на терена. С операцията на Лъчо Балтанов, която беше днес... пожелавам му бързо възстановяване. И с контузията на Митко Тонев оставаме с малко варианти. Това е постоянно, през целия сезон. Етър са симпатичен отбор, играещ открит футбол, така че отново ще се получи качествен мач. Търсим победата, но не ги подценяваме в никакъв случай", завърши Спасов.

Main Menu