Печат на тази страница

Черно море и Ботев (Пловдив) в битка за седмото място

11 Юли 2020 08:46

Черно море приема Ботев (Пловдив) във финален мач за седмото място в efbet Лига. Двубоят на "Тича" е от 20:00 часа. Победителят от този мач ще се изправи срещу третия в шампионската група, за да определи последния участник в Лига Европа.

Двата тима елиминираха съответно Арда и Етър с победи с по 1:0 през седмицата.

"Моряците" и "канарчетата" вече се срещнаха два пъти през сезона. В първия мач Черно море спечели с 2:0 във Варна, а в ответната среща в Пловдив нямаше победител - 1:1.

Домакините вероятно ще излязат в състав Митрович под рамката и пред него в защита Станчев, Хантакиас, Янчев и Панов. Георгиев и Вуцов ще са опорните халфове, а Милушев и Курьор ще оперират по крилата. Атаката ще води Иса, а зад гърба му ще действа Ангелов.

Ботев има проблеми за днешния мач. Александър Тонев и Лъчезар Балтанов са контузени, а Радослав Терзиев е наказан. Така срещата ще започнат Георгиев на вратата и Филипов Бандаловски, Работов и Марин в отбрана. Джонатан ще е дефанзивен полузащитник, а пред него в средата ще бъдат Неделев и Барбоса. Шопов и Бурбано ще започнат на двете крила, а в атака отново ще бъде Вутов.

Главен рефер на мача е Николай Йорданов.

Main Menu