Бакалов: Дано не се стигне като ситуацията с Левски

24 Юли 2020 11:39

Славният футболист, треньор и ръководител в Ботев Пловдив Марин Бакалов коментира пред „Тема Спорт“ последните събития в клуба.

„Оттеглянето на Самуилов е много неприятна новина, защото финансирането на клуба е много важен въпрос. Ще има ли други желаещи, кой ще влезе в управата… Дано наистина Самуилов да продължи да помага. Но самият факт, че напуска, може би е притеснителен. Не зная какви са причините.

Сдружението би трябвало да е носител на марката, на идеята с идеална цел. То няма как да издържа отбора. По-скоро това е работа за хора, които имат сериозен бизнес и финансови средства и които могат да превърнат футбола в бизнес. Ситуацията преди 10 години беше абсолютно катастрофална и дано не се стига пак до нещо такова. Всеки трябва да си знае мястото, защото трудно се намират финанси в наши дни. Виждате как Левски боледува, а ние вече минахме по този болезнен път. Затова хората, които финансират, които дават парите си с желание, трябва да бъдат обгрижвани. И да изпитват чувство на удовлетворение от това, което правят. Дано не се стигне до някакъв срив, да не се спре финансирането, защото става много сложно тогава!“, сподели Бакалов.

 

Main Menu