Ботев преди дербито: Искаме победа /видео/

07 Авг 2020 12:21

В Ботев дадоха пресконференция преди дербито с Локомотив. На брифинга участваха прокуристът Асен Караславов, старши треньорът Ферарио Спасов и лидерите на отбора Тодор Неделев и Лъчезар Балтанов.

Асен Караславов

"Искам да изкажа благодарността към играчите и треньорите за добрата селекция и подготовката, която направихме. Изрядни сме към всички служители, организацията е на много добро ниво. Всички имаха целият комфорт. Ботев плати главницата към НАП. Малко футболни клубове може да си позволят това. Фабио Бурбано няма да бъде част от Ботев. Текат преговори за разтогрване на договора му по взаимно съгласие."

Тодор Неделев

"Искам от наше име да благодарим на господин Самуилов. Всичко е наред в клуба. Трябва да покажем, че сме по-добрият отбор и да спечелим. Има нови футболисти, с които се напаснахме. Излизаме само за победа. Не съм решил къде ще продължа. Офертата от Трабзонспор отпадна не по мое желание те се отказаха. На този етап няма друга оферта, но има време до септември. Разузнахме Локомотив и ще гледаме да използваме слабите им страни и ще се опитаме да ги преземим. Надявам се да се раздадем и да ги победим."

Лъчезар Балтанов

"От финансова гледна точка нямаме никакви забавяния. Имаме доста нови момчетата и се надяваме да направим хубав мач и да победим. Обстановката е прекрасна. Новите момчетата са качествени. Имаше малко време за сработка, но успяхме да се паснем. Трябва ни победа, която да ни даде хубав старт на сезона."

Ферарио Спасов

"Ние сме абсолютно непредвидим отбор, защото привлякохме доста нови играчи. Важното е, че вече имаме много по-голяма конкуренция. Привлякохме много качествени играчи. Имахме само една контрола и една двустранна игра. Нивото и качеството на момчетата обаче ми дава увереност, че ще победим. Ще видим дали ще бъде сполучлива селекцията. Аз очаквам доста от тях да бъдат част от победите на този отбор. Направихме всичко възможно да ги запознаем с атмосферата на дербито. Те са напълно запознати с това, което ни предстои. Дербито се усеща най-много от българите, но и чужденците ще бъдат част от тази битка. Обигран, мотивиран отбор са и постигат успехи. Трябва да сме на много високо ниво в агресият и мотивацията. Можем го това нещо. Ще видим какво ще се получи след края на мача. Нагласата ни е да бъдем фактор в първенството. Аз съм сигурен, че това, което пропуснахме през този сезон ще се опитаме да го наваксаме през новия сезон."

 

Main Menu