Неделев: Определено разочарованието надделя /видео/

23 Авг 2020 23:06

Тодор Неделев за пореден път демонстрира голямата си класа. Лидерът на Ботев (Пловдив) вкара два гола от фаул в мача срещу Берое (3:3), но "жълто-черните" изпуснаха победата в последните секунди. След зрелищното дерби националът заяви, че Ботев е отборът, който повече трябва да съжалява за крайния резултат.

"Мачът започна по възможно най-лошия начин за нас. До 5-ата минута вече губехме с 0:2, а до средата на полувремето играхме много слабо. После се вдигнахме и още до почивката имахме някои добри положения, които пропуснахме. През второто полувреме тотално надиграхме Берое, направихме обрат, но отново имахме малшанс да получим късен гол", коментира Неделев.

"Нямам обяснение защо стартирахме толкова зле. Не беше лесно да се окопитим след 0;2, при това срещу доста добър отбор, какъвто е Берое. Поздравявам всички момчета, че намерихме сили да се преобразим. На почивката треньорът ни каза, че няма какво да губим, можем само да обърнем мача. Футболът обаче се играе повече от 90 минути и жалко, че във втори пореден двубой допуснахме късен гол. Определено разочарованието надделява", сподели звездата на "канарчетата".

"4 точки от първите три кръга не е лошо, но можеха и да са повече. Да не забравяме, че играхме срещу някои от най-силните отбори. Нашата цел е да сме в топ 6 и имаме качествата да го постигнем", добави Неделев.

Main Menu