Борис Гиздаков: Не бяхме посрещнати дружелюбно от футболистите, трябва да бъдем обединени за Ботев

26 Авг 2020 11:43

Много неприятна среща с футболисти и фенове са имали новият изпълнителен директор на Ботев (Пловдив) Тервел Златев и членът на Борда на директорите Борис Гиздаков. Звездите на "канарчетата" са дали ясен знак, че искат Георги Самуилов да се върне, след като е гарантирал всеки месец сериозна сума за издръжката на клуба. 

"Имахме дълга среща с представители на фракциите и Тервел Златев, на която феновете изкараха документи за предишното му пребиваване в Ботев.", каза Гиздаков.

"След това имахме среща с футболистите и спортния щаб. Там те поискаха от нас конкретика на много въпроси, на които ние не можехме да дадем отговори. Защото трябва да се запознаем с документите в клуба - все едно да влезнем в тъмна стая и да светнем лампата. Не бяхме посрещнати дружелюбно от футболистите. Казах на играчите, че пак ще се срещнем с тях след 1 седмица, като видим каква е ситуацията в клуба. Георги Самуилов е помагал много на клуба, помагал е и много когато не беше собственик на клуба. Не сме ние виновни за това, че той вече не е собственик на Ботев." - завърши Гиздаков.

 

Main Menu