Петър Пенчев: Катастрофа, нямаме оправдание!

28 Ное 2020 20:09

Наставникът на Ботев Пловдив Петър Пенчев сподели първите си мисли след разгромната загуба с 0:6 в градското дерби от 14-ия кръг на efbet Лига срещу Локомотив Пловдив в парк "Лаута". Според него срещата е тръгнала лошо още от началото, тъй като "смърфовете" са дръпнали в резултата още с първите си два изстрела.

"Истински крах. Мачът се разви много лошо. Отбелязаха ни с първите два удара. Грешка в изнасянето на топката. След изгонването на Джонатан нямахме никакви шансове", започна той.

"Прекалено много грешки. Всеки, който играе, трябва да поеме от своята отговорност. Трудно ми е да говоря. Това ни е пети мач, в който играем така. И преди сме играли в тази формация. Така се разви мачът. С колегата дойдохме в труден момент. Опитваме се да помогнем.за съжаление днес бе катастрофа. Оправдание няма. Нищо не функционираше", продължи Пенчев.

"Променихме формацията в 4-4-1. Идеята бе да намалим щетите, да не получим гол през второто полувреме. Не мисля че разликата между двата отбора е толкова голяма", допълни треньорът.

"Оттук накъде? Има още 4 мача до края на полусезона. Ще се опитаме да измием този срам", обеща специалистът.

За договора на Неделев:

"Не знам. Нямам представа. Не е от моята компетенция", завърши изказването си Петър Пенчев.

Main Menu