Караславов: Сигурен съм, че Ботев Пд ще изглежда много по-добре

10 Ян 2021 14:20

Асен Караславов заяви, че годината започва по-спокойно за Ботев Пловдив. Той изрази и своето мнение за липсата на Тодор Неделев и коментира преговорите между клуба и Антон Зингаревич.

"Мисля, че годината започва по-спокойно годината за Ботев. Водят се преговори с господин Зингаревич. Надяваме се съвсем скоро да бъдат финализирани. Оптимист съм, че нещата ще се случат и че ще станат бързо, за да може феновете да бъдат спокойни", заяви той пред БНТ.

"Идването на треньора е решение на господин Зингаревич. Работят дълго време заедно и се надявам с него да имаме успехи. Ще се държи на много голяма дисциплина в отбора. Представихме трима нови. Те идват от Дания, като треньорът ще реши дали да се взимат още футболисти", сподели Караславов.

"Няма да повлияе добре липсата на Тодор Неделев, защото той е най-добрият ни футболист. Пожелавам му бързо възстановяване. Сигурен съм, че Ботев ще изглежда много по-добре, но е рано да се говори за конкретни цели", добави още той. "Няма да има никакви забавяния и до 2021 година стадионът ще бъде завършен и готов да играем в efbet Лига", завърши Асен Караславов.

Main Menu