Печат на тази страница

Ботев Пловдив гостува на Царско село

22 Фев 2021 07:56

Царско село и Ботев Пловдив ще премерят сили в двубой от 18-ия кръг на efbet Лига. Срещата започва в 17:30 часа и ще бъде ръководена от Валентин Железов.

''Царете'' имат 17 точки и се намират на 9-та позиция в класирането. В последните си пет шампионатни мача Царско село записа една победа, едно равенство и три загуби.

''Канарчетата'' заемат 12-то място във временното класиране. Ботев Пловдив записа едно равенство и четири загуби в последните си пет двубоя от първенството. ''Жълто-черните'' са спечелили само една точка от осем шампионатни гостувания през този сезон.

За последно двата тима се срещнаха в мач от efbet Лига на 11 септември 2020 година. Тогава срещата завърши при резултат 0:0 в Пловдив.

Новото попълнение на Царско село Ален Стеванович до последно ще е под въпрос за домакините. Сърбинът е контузен и още не е дебютирал за "царете". В групата след наказание се завръща халфът Антонио Георгиев. Мача обаче ще пропусне Лъчезар Балтанов, който е с натрупани картони.

За Ботев няма да играе бразилецът Маркиньос, който последен се присъедини към отбора. Мите Цикарски е наказан.

Вероятни състави:

ЦАРСКО СЕЛО: Пласид; Попадийн, Л. Педро, Бандаловски, И. Марков; Д. Костадинов, Мертенс, Даскалов, Андерсон; Лука, С. Христов

БОТЕВ ПЛОВДИВ: Я. Георгиев; Младеновски, В. Генев, Янсон; Филипов, Шоколаров, Рабей, Конате; Е. Току, Сисе; А. Илиев

Main Menu