Агентът на Неделев: Повече от месец нямаме отговор от Ботев Пловдив

30 Мар 2021 15:12

Футболният агент Иван Чворович, който представлява звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев, пожела да внесе яснота около случващото се с най-добрия играч на “канарчетата”, чийто договор с клуба изтича през лятото. Той потвърди думите на изпълнителния директор на “жълто-черните” Даниел Сереидо пред Sportal.bg, че клубът е направил предложение към национала на България, но разкри една важна подробност.

“Самата истина е, че ние получихме писмено предложение от шефовете на Ботев за Тодор Неделев на 17 февруари. Още на следващия ден - 18.02., ние върнахме писменно предложение на клуба с контра оферта, както смятам, че е нормално при едни преговори. До ден днешен обаче нямаме отговор от Ботев (Пловдив). Ние не искаме да насаждаме напрежение в Ботев. Нито пък е мястото през медиите да си говорим, но просто искаме да дадем яснота за Тошко и феновете да знаят цялата истината.

Ако има един футболист, който е показал лоялност към даден клуб последните години в България, това е Тодор Неделев към Ботев. Той го е показал и това го знаят всички. Аз като негов агент смятам, че е най-добре да се върне в чужбина, когато се възстанови и да докаже качествата си и зад граница. Най-важно е какво обаче иска Тошко. Той е щастлив в Ботев. Интерес към него от чужбина не липсва, но той желае да чуе и предложението на Ботев (Пд). Иска да види новото ръководство в клуба какво желание има да го задържи в тима”, сподели Чворович пред Sportal.bg.

Бившият вратар е категоричен, че не иска да вкарва напрежение в Ботев, но също така иска да не се настройват и феновете на клуба към халфа. Нещо, което се случва, когато не се знае цялата истина.

Main Menu