Печат на тази страница

Сериозни проблеми в Ботев Пд

05 Апр 2021 10:40

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентин има да решава сериозни проблеми за гостуването на Ботев (Враца) в четвъртък, пише "Тема спорт". Както е известно, босненският специалист е под карантина след положителен тест за коронавирус и няма да може да води отбора. Тандемът Георги Онов и Милен Кунчев ще седи на пейката. Тактиката обаче ще бъде изготвена от Валентич.

Наказани са таранът Атанас Илиев и халфът Димитър Тонев. И двамата са основни фигури и тяхното отсъствие е сериозен удар. Надеждата е, че до мача ще е на линия Крис Добрев, който лекуваше контузия. Твърдо аут остава Тодор Неделев. Нападателят Салиф Сисе и атакуващият полузащитник Мишел Еспиноса също са с COVID-19 и пропускат срещата с врачани.

При отсъствието на Атанас Илиев атаката може да бъде поверена на Маркиньос. Мястото на Тонев в средата на терена се очаква да заеме Славчо Шоколаров, който остана на пейката при нулевото равенство с Етър преди паузата. До Тонев на "Ивайло" действаше именно Еспиноса. Датчанинът Янсон може да заиграе в халфовата линия, а централен защитник да е Работов.

Main Menu