Ботев организира инициатива за малките фенове под наслов "Напиши писмо до Дядо Ботевъ"

15 Ное 2021 15:50

Ботев (Пловдив) организира интересна инициатива, насочена към малките ботевисти. Тя е свързана с наближаващия празник Коледа, който е един от най-обичаните от малки и големи. Всяко дете може да изпрати писмо до Дядо Ботевъ с желанието си за подарък, както и да изпрати пожелание по повод предстоящия 110-годишен юбилей на клуба. Ето какво написаха от Ботев (Пловдив) на официалния си сайт:

"Скъпи Малки Ботевисти,
Наближава един от най-обичаните празници за малки и големи. Всяка Коледа вие изпращате писма до добрия старец с желания за подаръци, които да получите под елхата. Тази Коледа ще бъде малко по-различна и вие ще можете да изпратите писмо до Дядо Ботевъ. В него освен желанието ви за коледен подарък, направете вашето пожелание към Дядо Ботевъ за предстоящия 110-годишен юбилей на най-стария футболен клуб в България.

Писмата ще идват директно в работилницата на Дядо Ботевъ, която се намира на "Футболен комплекс Ботев 1912". Вашите писма ще бъдат прочетени лично от помощниците на Дядо Ботевъ – футболистите от мъжкия отбор на Ботев (Пловдив). Писмата до Дядо Ботевъ можете да донесете лично във фен магазина на "Футболен комплекс Ботев 1912", както и в магазина на Клуб на Привържениците на Ботев Пловдив на ул. "Нестор Иванов" №1. Вашите писма можете да изпратите и по куриерските фирми на адрес: ул. Воден №2, Футболен комплекс Ботев 1912, тел. 032203376 до Дядо Ботевъ.

Участие могат да вземат всички деца от цяла България, на възраст до 12 години (включително). В писмата си, освен желанието си за коледен подарък и пожеланието към дядо Ботевъ, трябва да посочите име, телефон за контакт и e-mail. 30 от всички деца, които са изпратили писмата си до дядо Ботевъ, ще бъдат изтеглени от футболистите на Ботев (Пловдив). Изтеглените деца ще получат персонални награди от Ботев (Пловдив) и Клуб на Привържениците на Ботев (Пловдив). Както повелява традицията, на Коледа всички деца получават подаръци. Затова всички, изпратили писма до Дядо Ботевъ, ще бъдат изненадани с подаръци от "жълто-черния" Клуб.
Писмата си можете да изпращате до 1-ви декември 2021 година (включително)."