Печат на тази страница

Балтанов: Чувствам се като у дома си в Ботев

23 Ян 2022 14:46

Лъчезар Балтанов говори пред медиите след завръщането на Ботев Пловдив в България. "Канарчетата" изкараха първия етап от зимната си подготовка в Дубай, където изиграха и две контроли - срещу Легия Варшава и Зенит. Балтанов коментира и бъдещето си, тъй като още няма официален договор с Ботев Пд.

"В Дубай изкарахме добра подготовка в прекрасни условия. Всичко беше на много високо ниво и успяхме да се подготвим доста добре. Вчера направихме добър мач с шампиона на Русия.

Трябва бързо да се приспособим към условията в България и да се подготвим по най-добрия начин. Когато покажеш добра игра срещу добри отбори като Легия Варшава и Зенит, нормално е да ти дойде и самочувствието.

Ще проведем разговор с треньора, чувствам се като у дома си в Ботев. Отборът има огромен потенциал и много добри футболисти. Трябва да продължим работата си по същия начин. Вижда се класа в много състезатели и мисля, че тимът го очаква добро бъдеще. Организацията е на много високо ниво. Играли сме в евротурнирите с Ботев и беше прекрасно изживяване. Дай Боже и тази година да се случи", заяви 33-годишният халф.

Свързани статии (по етикет)