Печат на тази страница

Ботев не успя да победи Янтра преди старта на сезона (СНИМКИ)

02 Юли 2022 22:13

Отборът на Ботев (Пловдив) не успя да се справи с Янтра (Габрово) в последната си лятна контрола. Срещата на базата в Коматево завърши при резултат 0:0. 

Преди началото на мача пострадалия тежко при автобусната катастрофа на националния тим на България Тодор Неделев слезе на игрището и бе силно аплодиран от феновете на ''канарчетата'', които скандираха и неговото име. 

В 9-ата минута Току отправи удар от дистанция, но в аут. В 21-ата минута Николай Минков получи подаване на далечната греда, но топката тупна коварно преди да я отиграе и стреля високо над вратата.

В 56-ата минута Мохамед Брахими получи топката на отлична позиция от Бароан, но французинът не успя да намери очертанията на вратата, въпреки че беше сам срещу вратаря. 

В 69-ата минута Християн Василев отрази удар на Емануел Току. В 76-ата минута Току отправи удар от далечна дистанция, но стражът на Янтра внимаваше и изби. 

В 88-ата минута се стигна до разбъркване в наказателното поле на Янтра. Пунчец отправи шут от воле, но прати топката в аут от близко разстояние.

Main Menu