Печат на тази страница

Новият треньор на Ботев: Ще дам всичко от себе си, за да постигнем успехи (ВИДЕО)

03 Авг 2022 19:03
Новият треньор на Ботев: Ще дам всичко от себе си, за да постигнем успехи (ВИДЕО) Снимка: Plovdivskinovini.bg

Новият старши треньор на Ботев Пловдив Желко Копич разбира, че моментната ситуация на клуба не е перфектна.

„От днес ще дам всичко от себе си, за да постигнем успехи с Ботев Пловдив. Разбирам, че моментната ситуация не е перфектна, но вярвам, че с целия щаб и служители на клуба ще върнем отбора към по-добрите дни. Нивото на очаквания в Ботев Пловдив са много високи. Нямаме конкретно поставени цели за 5,10, 15 точки в първите мачове“, коментира Копич.

„Аз дойдох да работя здраво от първия ден. Трябва да дадем всичко от себе си, за да имаме по-добро представяне на терена. Тази седмица ще имаме три тренировки, в събота ще имаме контрола“, добави той.

„От началото на следващата седмица ще започнем да работим за мача, който ни предстои.“

„Запознат съм се обстойно с всички мачове на Ботев през този сезон. Все още не съм изгледал мачовете от миналия сезон, но предстои и това да се случи“, допълни новият наставник на „канарчетата“.

„Постигнахме споразумение да започнем с този щаб, който е в момента. Ще има време, за да се оцени работата на всеки един човек от щаба и след това ще преценим как да процедираме.“

„Разбира се, че ще обърна внимание на юношите на клуба. Работил съм в Динамо Загреб и знам, че е много важно да се дава път на младите футболисти.“

„Вчера пристигнах в Пловдив. Нямах достатъчно време, за да разгледам града. Много хубави неща чух за Пловдив“, каза още Копич.

Main Menu