Печат на тази страница

Първи ден от Футболно училище Ботев - много емоции и радост в "жълто-черно"

21 Сеп 2022 15:52

На 19 септември се даде стартът на първата открита тренировка във Футболно училище Ботев, проведена на Футболен комплекс "Ботев 1912".

В заниманието се включиха над 140 деца от 4 до 14-годишна възраст, които бяха разпределени по възрастови групи и тренирани от всички треньори на академията.

Всички упражнения бяха съобразени със съответната възрастова група на всички деца, като треньорите от академията подходиха с професионализъм и отношение.

По време на заниманията участие взеха и футболисти от академията на Ботев, които спомогнаха за провеждането на тренировките.

За всички деца бяха подготвени много изненади, като в тренировките се присъединиха двама от футболистите от първия отбор на Ботев - Димитър Тонев и Георги Аргилашки, които изтеглиха и първите 6 деца от общо 22, които ще извеждат футболистите на домакинския мач на отбора срещу Пирин Благоевград, който ще се проведе на 15.10.22 от 17:00ч. на Футболен комплекс "Ботев 1912".

Отворените тренировки продължават, като следващите тренировки са насрочени за 23.09.22 (петък) от 19:00ч на Футболен комплекс "Ботев 1912", като се очакват още изненади!

 

Първи ден от Футболно училище Ботев - много емоции и радост в жълто-черно

Свързани статии (по етикет)

Main Menu