Хебър пусна видео от боя в "Надежда"

01 Дек 2019 15:11

Футболен клуб Хебър разпространи видео кадри с част от баталните сцени във ВИП-ложата на стадион "Локомотив" в квартал "Надежда", случили се веднага след края на скандалния мач между двата отбора от първенството във Втора лига вчера. Срещата завърши 3:3.

 На кадрите се вижда как шефовете на Хебър са атакувани и се оттеглят с бой към помещенията на стадиона, чуват се и нецензурни реплики. Напрежението е продължило и на паркинга пред стадиона.

"Кратките словесни пререкания прераснали във физическа саморазправа, която от ложата се прехвърлила и извън стадиона. В сбиването се включили и други фенове на отбора домакин.

След подаден заявителски материал, във Второ РУ са предприети процесуално-следствени действия и по случая е образувано досъдебно производство. Първоначално бяха задържани трима мъже, един от тях е член на УС на „Локомотив София“, а в последствие е задържан още един запалянко. Продължават оперативно- издирвателните действия за установяване и на останалите участници в инцидента", пишат официално от полицията.

Привържениците на Локо пък разпространиха своя версия на случилото се и замесиха и трети клубове в заговор срещу "железничарите".

"Уважаеми журналисти и футболни деятели,

помните ли смс-а, с който олицетворителя на мутрофутболния кръг над околовръстното на София от Драгалевци до Бояна заплаши вицепрезидента на Локомотив? В него той се закани "какво чака Локомотив" през следващите години. Ние питаме, защо никой не разследва това???

Локомотив вече втора година е обект на съдийски терор в името на селото и съседа му. Всичко това ескалира, ясно е че феновете на Локомотив няма да търпят, а за мутрофутболните комисии на БФС това е добре дошло.

Ние питаме, къде е държавата, къде е прокуратурата, защо не се разследват мутрофутболни президенти? Индивиди като самозабравилите се днес пазарджишки елементи, купили си чернодрешковци и мислещи че им е позволено да обиждат и плюват обикновения Човек от нисотата на мутренския си джип?

Г-н Борисов, махането на Борислав Михайлов е нищо, отрежете главата на мутрофутболния кръг на БФС за да има бъдеще , а не срам за футболна България", пишат от Клуб на привържениците на Локомотив София в писмо до медиите.

 

Main Menu