Последен етап от гласуването за футболист на Марица за 2019-а, гласувай тук

18 Дек 2019 10:58

От неделя до вторник, вие - феновете на “Марица”, имахте възможността да номинирате свободно вашите любимци от състава в две категории: “Футболист на годината” и “Най-перспективен млад играч”. Във всяка от категориите продължават тримата, събрали най-много номинации. Изборът бе труден, което отново говори за качеството на състава. Поради разликата от само 1 номинационен глас в първата категория ще можете да избирате от четирима футболисти. Гласуването в двете категории ще продължи до неделя вечерта. Ще можете да гласувате чрез коментари под тази публикация. Не пропускайте възможността да дадете мнението си! Ето кои играчи избрахте в двете категории:
 “Футболист на годината”.

1.Тодор Тимонов - Капитанът на “Марица” бе истински мотор на своя тим. С идеите и погледа си върху играта той беше изключително важен за състава. По принуда се озоваваше на различни позиции, но винаги се справяше на ниво. Едва ли има нужда да ви запознаваме с неговите качества, а и ще ни е трудно да ги опишем, но няма как да не споменем, че красотата и финесът продължават да са част от неговия арсенал.

2.Даниел Спасов - Футболистът с най-много сезони за “Марица” след 2010 година. През последните години той се пребори за титулярно място в състава и оправда гласуваното му доверие, доказвайки че постоянството води до резултати.

3.Йордан Пейчинов - младият сътезател - юноша на клуба, получи номинации и в двете категории, което само по себе си говори за неговото израстване. Със сериозно отношение и дисциплина той доказа, че може да се разчита на него и за кратко време се превърна в основна фигура в отбраната.

4.Илия Николов - Истински сълб и лидер на отбора. По всеобщо мнение най-добрият вратар в групата. Винаги стабилен, винаги на високо ниво, вратарят на “Марица” бе сред основните причините за доброто представяне на отбора, а с изявите си “железният” Илия направо отчайваше противниковите нападатели.

“Най-перспективен млад играч”

1.Йордан Пейчинов - неговите футболни качества са безспорни. Но неговото бързо израстване вероятно изненада мнозина. За кратко време той се превърна в основен играч, показа самочувствие, непримиримост и стабилна игра, с което спечели любовта на феновете.

2.Иван Мицев - Той е още един пример за успешно интегриран юноша на клуба в мъжкия състав. С натрупването на повече опит той би разгърнал своя потенциал, ако продължава да се труди. Ето, че всичко това се забелязва от феновете.

3.Мартин Анастасов - Съвсем заслужено е в челната тройка. След идването си в “Кършияка” той бързо се вписа в състава, нещо повече - той успя да впечатли с мъдри решения в трудни ситуации - нещо непривично за футболисти на неговата възраст.

Гласувай тук >>

Main Menu