Марица несъгласна с решението на БФС, поиска баражи

21 Апр 2020 20:30

Ръководството на ПФК Марица 1921 Пловдив изразява своето несъгласие от взетото от ИК на БФС решение за прекратяване на шампионата в Трета лига - Югоизточна група без баражи. Решението е изненадващо и дискриминационно, на фона на това, че в Югозападната група бараж ще има. Декларираме, че никой от БФС не се свързвал с ръководството на клуба за да иска мнение или да отправи запитване по темата.

Ръководството на клуба подкрепя всички действия въведени с цел опазване на здравето на българските граждани и напълно разбира ситуацията с футбола ни по време на извънредно положение.
В “Марица” се работи професионално и в ДЮШ и в представителния отбор, който е подготвен добре организационно. В Трета лига - Югоизточна група разликата между първия в класирането (Созопол) и втория (Загорец) е 2 точки, а между първия и третия (Марица) е 4 точки. Справедливо решение би било баражи да има във всички групи, а за такива срещи време със сигурност ще има, щом шампионатите в професионалния футбол ще бъдат доиграни.

Main Menu