Благодетелят на Марица разкритикува БФС и поиска да стане президент на централата

23 Апр 2020 15:00

Финансовият благодетел на Марица Христо Христов заяви пред Sportal.bg, че има желание да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз. Доскоршният президент на "пиратите" смята, че отговаря на "условията на г-н Домусчиев" и ни потърси, за да изрази разочарованието си от решението на БФС шампионатите в Трета лига да бъдат прекратени.

"Емил Костадинов говори за някои отбори с някои неща. Това нормален изказ ли е на управник от БФС? Тези хора не разбират ли, че демотивират хора като мен да продължават да работят. Или трябва да има баражи за всички, или трябва да се прекрати за всички. Хората взимат решение, без да се мотивират и това води до грешки. На коя школа помогна БФС? Толкова говорят за помощи, но на коя помогнаха?", попита Христов.

"С удоволствие бих се кандидатирал за президент на БФС, понеже отговарям на условията на г-н Домусчиев. Мога да управлявам, не съм фалирал и обичам спорта. Има голяма разлика да си добър футболист и добър управник. Хора, на които им е трудна тая материя ,нека не се занимават", каза още Христов.

"Отборите, които работят сериозно, взимат отношение. На останалите им е все тая. Виждам безобразните грешки и неадекватното поведение на хора, които има претенции да управляват родния футбол. Това не са управленски решения. Къде беше БФС, когато караше отборите да играят при 35-38 градуса? Това нормално решение ли беше? Ако някой ми каже, че е нормално, аз съм Юрий Гагарин", обясни още бостът на Марица.

LGarden

Main Menu