Ето го състава на Марица за новия сезон

06 Авг 2020 16:56

Представителният отбор на “Марица” продължава тренировките си преди първия кръг от започващия в събота нов сезон в Трета лига - Югоизточна група. На разположение на старши треньора Николай Димитров през есенния дял на шампионата ще бъдат 25 футболисти, като 24 от тях вече са картотекирани.
"Марица" приема "Ямбол" в събота, от 18 часа, на своя стадион в "Кършияка". След близо половин година без футбол ви каним да подкрепите отбора. Момчетата имат нужда от вас. Входът за стадиона ще бъде 2 лева. През този сезон всички събрани пари от входни такси ще бъдат пряко разпределяни за нуждите на школата на клуба. Така вие можете да подпомогнете развитието на децата и юношите със символична сума. Заповядайте, бъдете с нас в битките!
Молим всички присъстващи да спазват стриктно утвърдените противоепидемични мерки! Сядайте през седалка и при спазване на физическа дистанция от метър и половина между присъстващите. Напомняме, че компетентните органи имат право да налагат индивидуални санкции, както и такива на клуба. Бъдете дисциплинирани, пазете вас и околните!
Съставът на “Марица” за есения полусезон:
Вратари:
1. Илия Николов
22. Горан Гръблев
32. Красимир Кръстев (юноша, набор 2004)
--. Виктор Петков* (юноша, набор 2006)
Защитници:
2. Борислав Дончев (юноша, набор 2003)
3. Мариян Бончев (юноша, набор 2002)
4. Йордан Пейчинов
5. Димитър Аврамов
6. Иван Мицев
7. Джунейт Узунов*
14. Георги Иванов (юноша, набор 2002)
15. Величко Величков
16. Денис Палков
Халфове:
8. Христо Янчев
10. Мартин Анастасов
11. Олджай Алиев
13. Красимир Иванов
18. Даниел Спасов
19. Илиян Йорданов
20. Петър Печенков
23. Теодор Фърков (юноша, набор 2002)
86. Тодор Тимонов
99. Милен Танчев
Нападатели:
9. Георги Георгиев
17. Александър Праматаров
19. Димитър Юруков
Треньорски състав и екип за сезон 2019/2020:
старши треньор: Николай Димитров
пом.треньор: Тенислав Иванов
играещ треньор на вратарите: Илия Николов
администратор: Йордан Влашки
домакин: Асен Георгиев
*Джунейт Узунов все още не е преминал медицински преглед поради контузия, поради което не е и картотекиран. Очаква се скоро той също да бъде на разположение на Николай Димитров. С отбора ще тренира и роденият през 2006-та вратар Виктор Петков, но той не е картотекиран за официални срещи към момента. В състава не попадат поддържащите форма с “Марица” Веселин Марчев и Свилен Щерев.

Main Menu