Марица победи в контрола Марица Любеново

13 Авг 2020 21:15

“Марица” изигра контролна среща в сряда. На стадиона в квартал “Кършияка” “жълто-сините” срещнаха състезаващия се в “А” ОФГ тим на “Марица” (кв.Любеново, Първомай). С малки изключения в спаринга играха футболистите, които не взеха участие в съботната шампионатна среща срещу "Ямбол" (2:0). През втората част влязоха и Веселин Марчев и Свилен Щерев, които поддържат форма с маричани, както и млад футболист на проби.
Възпитаниците на Николай Димитров записаха победа с 5:1 (3:0 на полувремето). Георги Георгиев реализира на два пъти, а по едно попадение вкараха Веселин Марчев, Христо Янчев и Теодор Фърков. Фърков отбеляза много красив гол от воле в сглобката на вратата.
За “Марица” предстои шампионатен мач срещу “Хасково” в събота. Двубоят е от 18 часа, на градския стадион в Хасково. Следващата сряда “жълто-сините” гостуват на “Марица” (Милево) в мач от областния етап в турнира за Купата на България. Мачът ще се проведе на стадиона в село Милево, от 18 часа.
МАРИЦА: Горан Гръблев, Красимир Иванов, Георги Иванов, Денис Палков, Борислав Дончев, Милен Танчев, Петър Печенков, Христо Янчев, Теодор Фърков, Георги Георгиев, Александър Праматаров (Красимир Кръстев, Веселин Марчев, Свилен Щерев, Иван Мицев, Мариан Бончев)

Main Menu