Локомотив (София) продължава да побеждава

19 Сеп 2020 18:10

Локомотив София продължава със силното си представяне от началото на сезона във Втора лига. "Железничарите" биха 2:0 в Надежда Литекс в седмия кръг. Головете за отбора на Иван Колев вкараха Илиян Стефанов и Светослав Диков преди почивката.

Домакините поведоха в резултата след 25 минути. Александър Александров и Валентин Николов направиха чудесно двойно отдясно на наказателното поле. Първият навлезе в пеналтерията, но Мартин Сандов успя да го спре. Неговите съотборници обаче не изчистиха топката, до която стигна Николов. Той пък намери непокрития Илиян Стефанов, който с хубав удар с десния крак прати топката в долния ляв ъгъл на вратаря Станислав Нистеров.

Три минути преди края на първата част Локомотив вкара втори гол. Александров изведе по чудесен начин Стефанов отляво в наказателното поле. Голмайсторът за домакините имаше време да спре и да погледне с кого да комбинира, след което намери на далечната греда Светослав Диков, който на празна врата не сбърка.

В продължението на двубоя Иван Митрев от гостите нахлу в наказателното поле на Локо. Той се опита да хитрува и падна доста театрално, търсейки дузпа. Съдията на двубоя му показа жълт картон, който се оказа втори и Митрев бе изгонен. Първото му официално предупреждение бе за реплика по-рано в мача.

Така Локомотив продължава да е едноличен лидер във Втора лига. Тимът има 19 точки на върха, а Литекс има 11./ dsport.bg

Main Menu