Локомотив София сдаде първото място след загуба от Кариана

25 Сеп 2020 20:02

Локомотив София загуби прекия двубой за лидерството във Втора лига срещу Кариана Ерден. Столичните "железничари", които до момента оглавяваха класирането, отстъпиха с 2:3 като гост на новия водач в подредбата.

Капитанът на Кариана Евгени Игнатов направи пробив отляво по атаката, след което шутира, за да даде аванс на своя тим в 22-ата минута. Игнатов направи много силен мач и освен с попадение, се отчете и с две асистенции. В 39-тата минута именно той изведе с дълго подаване Борислав Дамянов при бърза контраатака на домакините. Дамянов успя да достигне до топката на самата аутлиния и вкара за 2:0 в опразнената от Василев врата. В добавеното време на първата част Кариана тотално пречупи своя съперник, отбелязвайки трети гол. Владислав Цеков бе неговия автор, след като засече центриране с глава.

В началото на второто полувреме, домакините пропуснаха възможността да направят успяха си още по-изразителен, но удар на Дамянов се отби в дясната греда.

Софиянци стигнаха до гол едва в 88-мата минута, чрез Светослав Диков. Секунди преди края на срещата отново той отбеляза второто попадение за Локо, но за повече от това нямаше време и съдията даде край на мача.

Така Локомотив сдаде първата позиция, а новият лидер във Втора Лига е тимът на Кариана.

В друг двубой от кръга, Хебър победи Созопол с 2:1. Гостите поведоха в резултата чрез дузпа в 31-вата минута, която бе реализирана от Деян Молдованов. Тимът от Пазарджик стигна до пълен обрат, след като Октай Хамдиев изравни в началото на втората част, а Тодор Чаворски вкара от дузпа за 2:1./ dsport.bg

Main Menu