Голов трилър между Карнобат и Марица

27 Сеп 2020 08:26

 

Марица (Пловдив) би Карнобат победи с 3:2 от 8-ия кръг на Югоизточна Трета лига.

След като Станимир Митев и Ненко Петров в началото не успяха да вкарат, в 18-ата минута Мартин Анастасов от Марица центрира към Георги Георгиев, който не пропусна да открие резултата за 0:1. Само две минути по-късно Олджай Алиев удвои аванса на гостите при продължително разиграване и рикошет в пеналта на карнобатлии. До края на първата част отново Митев, Ненко Петров и Димитър Петров бяха близо до гол във вратата на Марица.
Втората част започна със сериозен щурм на карнобатлии, които още в 46-ата минута спечелиха дузпа, която Георги Калоянов превърна в гол за 1:2. След още три минути игра зрителите бяха на крака – падна изравнителен гол, който карнобатлии вкараха чрез юношата Ненко Петров. Той реализира след пробив отляво и центриране на Антон Атанасов.

Радостта на домакините от изравняването обаче не траеше дълго, след като в 54-ата минута голеадата продължи с нов гол на Олджай Алиев в полза на Марица, който намери пролука в отбраната на Карнобат и не сгреши за 2:3.
До края на мача многобройната публика на Градския стадион видя удари на Ненко Петров, Пламен Димитров, Трендафил Момчилов, Димитър Петров, които обаче не влетяха в мрежата на Илия Николов. В 84-ата минута пък гостите от Пловдив едва не вкараха четвърти гол, след като Милен Танчев изпрати топката в гредата.

Main Menu