Печат на тази страница

Хебър не успя да победи в Горна Оряховица

23 Окт 2020 22:50

Отборите на Локомотив Горна Оряховица и Хебър Пазарджик спретнаха скучно 0:0 в откриващия 11-ия кръг на родната Втора лига сблъсък. Гостите имаха доста възможности да отбележат попадение, но пропиляха всяка от тях и си тръгват само с точка от Горна Оряховица.

Гостите стартиха активно и още в 4-а минута Жак Пехливанов пробва изстрел от далечна дистанция, който обаче не застраши вратата на Християн Христов.

Първият удар за домакините дойде едва след около половин час игра, но Александър Любенов улови топката с лекота.

В 33-ата минута Тодор Чаворски опита интересно изпълнение почти от центъра. Футболистът на "зелените" видя, че Христов бе излязъл напред и шутира към вратата му, но изстрелът бе неточен.

Малко по-късно Жак Пехливанов отново пробва късмета си, но и неговият удар премина встрани от вратата на домакините.

Втората част започна с грешка на Александър Любенов, който в опит да организира бърза контраатака за своя отбор прати топката право към Виктор Митев, но това не доведе до опасност за вратата му.

После оборотите съвсем паднаха, за да се стигне до 82-ата минута, когато дойде най-добрата възможност за цялата среща. Живко Хаджиев допусна грешка, от която Виктор Митев се възползва, но Александър Любенов отрази удара му и опази вратата си от късно попадение.

С точката, която завоюва Хебър събра 17 точки и се изкачи до петата позиция в класирането, а Локомотив Горна Оряховица зае 14-ото място и продължава да е без успех през сезона с едва 4 пункта./ gong.bg

Main Menu