Спартак победи Марица в последната си контрола

06 Фев 2021 18:01

Спартак победи с 1:0 тима на Марица в последната си контролна среща преди подновяването на първенството в Югоизточна Трета лига.

Гладиаторите започнаха силно мача и още в 7' Кристиян Кодуков стреля силно, но вратарят на Марица Илия Николов успя да спаси.

В 15' след бърза атака Георги Георгиев намери бързо Кодуков, който с много силен удар вкара единственото попадение в мача.

В 26' Кодуков нахлу отлично от ляво и с прострелно центриране намери Мартин Симеонов, който засече с шпагат топката, но не успя да вкара втори гол.

В 37' Георги Георгиев бе изведен сам срещу вратаря Илия Николов, но прехвърлящия му удар премина над врата на Марица.

През второто полувреме Спартак отново показа отлична физическа подготовка и в 57' Александър Драшков проби отлично и центрира остро, но точно преди топката да попадне в Ерай Карадайъ бе избита от защитник на Марица в корнер.

В 69' капитанът Кирил Георгиев стреля от движение много хубаво, но вратарят на Марица спаси и това положение.

В 84' отново Кодуков намери Кирил Георгиев, но този път силния удар на капитана премина встрани от вратата на Илия Николов.

Така от следващата седмица Спартак започва да се готви за първия си официален мач за тази година, който е на 13.02 от 14 часа на стадион "Тодор Диев" с отбора на Хасково.

Main Menu