Спартак с много важна победа над Верея

08 Май 2021 21:34

Спартак се върна отново на победния път след като победи с 3:0 тима на Верея в мач от 30 кръг на Югоизточна Трета лига. Гладиаторите надиграха тотално своя съперник и трите гола са малкото, с което се отърва отборът на Верея.

Георги Георгиев откри резултата в 8' след като Йотовски нахлу отлично от ляво и центрира, а Георгиев с глава вкара за 1:0.

Спартак продължи да атакува и да търси второ попадение като на два пъти Ерай Карадайъ изпусна отлични възможности.

В 28' Иван Колев получи пас в наказателното поле и с удар от движение направи резултата 2:0.

В 38' Йордан Минев бе намерен отлично в наказателното поле и с много хубав удар направи резултата класически.

Второто полувреме Спартак продължи да атакува, но множество пропуски лишиха гладиатирте от по - сериозна победа.

Първо Георги Георгиев удари греда. Давор Илиев бе изведен сам срещу вратаря но ударът му премина на сантиметри от страниичната греда.

Любо Цеков пък в 88' можеше също да отбележи като засече подаване на Георги Лазаров, но топката отново не попадна във вратата на Верея.

Следващата седмица Спартак ще изиграе два много важни мача. В сряда на 12 май от 18:00ч. Спартак гостува в Първомай на тима на Борислав, а в събота на 15 май от 18:00ч. на стадион Тодор Диев гладиаторите приемат отбора на Ямбол.

Състав: П. Начев, А. Шиков, Х. Доков, К. Милев, Г. Йотовски, Й. Минев, В. Минев, К. Георгиев, Г. Георгиев, И. Колев, Е. Карадайъ (Л. Цеков, К. Кодуков, М. Симеонов, Г. Лазаров, Д. Илиев)

Main Menu