Марица (Пловдив) кани всички на 100-годишния си юбилей

16 Сеп 2021 12:59

ПФК Марица 1921 (Пловдив) кани на празник по повод 100-годишнината на клуба всички привърженици на тима:

"Уважаеми привърженици на „Марица“ и на пловдивския футбол, с огромно удоволствие ви каним да отбележим заедно 100 годишнината от основаването на клуба! Приемете нашата покана и бъдете част от историята, бъдете част от жълто-синия празник! Програмата за празника бе изготвена с много старание. На 26-ти септември, неделя, в 10 часа ще бъде поставено началото.

На терена на стадион „Марица“ ще се срещнат две от юношеските формации на клуба, едната от които е от подразделението на школата, базирана край Парк и Спа Хотел Марково. След срещата между „жълто-сините“ надежди следва нова – един срещу друг ще се изправят ветерани на „Марица“ и отбор, съставен от пловдивски футболни звезди.

Те ще ни зарадват с едно истинско футболно шоу. Съставите на двата отбора, разбира се, ще запазим в тайна, но ще бъдете приятно изненадани… Очакват ви още музикална програма, както и още много приятни изненади. Клубът ще изкаже признателност към своите легенди – бивши футболисти, треньори, деятели…

Те ще получат индивидуални почетни знаци. Хората, които са допринесли за развитието на клуба през годините отдавна са част от историята му. Искаме те да бъдат помнени и почитани! Каним всички фенове на „Марица“, на пловдивския футбол – заповядайте! 26-ти септември, неделя, 10 часа, стадиона в „Кършияка“. Входът е свободен!

Този празник е за всички, защото „Марица“ не е просто клуб или отбор, „Марица“ сме всички ние – заедно! Нека бъдем заедно и на вековния юбилей!

Очакваме ви! 100 ГОДИНИ МАРИЦА, 100 ГОДИНИ СБЪДВАМЕ МЕЧТИ!".

Main Menu