Печат на тази страница

Пребиха играч на Струмска слава в Перник

04 Окт 2021 15:45

Футболистът на Струмска слава Борислав Никифоров е бил пребит преди гостуването на тима в Перник за двубоя с местния Миньор. Треньорът на радомирци Владимир Димитров твърди категорично, че побойниците са фенове на Миньор.

"Аз съм изключително притеснен от това, което се случва. Прокраднаха се идеи да не се играе мачът. Но след консултации с делегата и хора от БФС се стигна до решение да се играе, защото не е станало на територията на стадиона. Изместваме темата, че това е дерби между два тима в челото на класирането.

Аз го видях момчето. Хематом на главата с разбита уста. Всичко се случва в Перник. Аз ги събирам в Радомир, за да тръгнем всички и да избегне такива инциденти. Влезе в едно заведение в квартал на Перник и са го били. Отговорно мога да кажа, че са били фенове на Миньор, защото са били с жълти фланелки.

Най-лошото е, че това се случва за втори път на същото момче. Не мога да кажа какво е точно състоянието му в момента. Откараха го в Бърза помощ в Перник, от там го е заминал в към Пирогов в София", заяви наставникът на Струмска слава минути преди началото на срещата.

Main Menu