Орлин Павлов и Михаела Филева с първо общо парче към филма „Завръщане“

19 Сеп 2019 13:24
Орлин Павлов и Михаела Филева с първо общо парче Орлин Павлов и Михаела Филева с първо общо парче

Официалният сингъл към новия филм на Ники Илиев „Завръщане“ носи същото име и е в изпълнение на великолепните Орлин Павлов и Михаела Филева, които за първи път записват дует заедно. Музиката и текстът на песента са на Владимир Ампов – Графа, а аранжиментът той прави заедно с Борислав Бояджиев - Борче.
Песента е смело завръщане към любимото на поколения меломани деветдесетарско звучене, а финалният мастеринг е направен в САЩ.

 

Орлин и Михаела застават за първи път заедно пред микрофона. И двамата изпълнители споделиха, че са изключително щастливи, че имат възможността да станат част от проекта на продуцентите на филма „Завръщане“ от „Силвър Лайт Пикчърс“ Башар Рахал, Ники Илиев и Богомил Грозев, който излиза по кината в цялата страна на 18 октомври.

 

Във видеото на песента са включени кадри от филма, които зрителите ще видят за първи път. Друга част от кадрите са заснети специално за парчето в една от най-романтичните и красиви части на Пловдив – Капана, както и по време на първия плаващ концерт в България, който самият Орлин Павлов направи в края на миналия месец на Гребната база в града. Режисьор на видеоклипа е Николай Драганов, а оператор Борил Петров.

 

А тази вечер в Летния театър в Пловдив е първият самостоятелен концерт на Михаела Филева в града под тепетата, който ще даде старт и на националното й турне. Следващите дати са Благоевград (17 октомври), Велико Търново (23 октомври) и Варна (24 октомври).
Билетите за турнето на Михаела Филева са в продажба на цени от 15 до 30 лв. в мрежата на Ивентим и билетните центрове по градовете.

LGarden

Main Menu