Утре откриват Европейското първенство по колоездене на писта

10 Ное 2020 16:33

От 17:30 ч. утре е официалната церемония по откриване на Европейското първенство по колоездене на писта, категория "елит".

Състезанието, което за първи път ще се проведе в Пловдив и България, ще се състои в зала Колодрума,11-15.11.2020 г. На събитието ще присъства ресорният заместник-кмет Георги Титюков.

Междувременно Румънската федерация по колоездене изпрати официално благодарствено писмо до кмета Здравко Димитров, в което благодари за отличните условия, осигурени по време на Румънския национален шампионат на писта, както и за тренировъчния лагер - 19-28 октомври.

"Колодрумът и град Пловдив отговарят на всички изисквания за тренировки и състезания от висок ранг - висококачествена писта, много добри удобства вътре в спортната зала и подходящи условия за настаняване в различни хотели", се казва в писмото, подписано от Траян Гога, генерален секретар на Румънската федерация по колоездене и още:

"Многофункционална спортна зала "Колодрум" е добър пример за проект, управляван по подходящ начин от отдаден директор и персонал. Румънската федерация по колоездене организира Румънския национален шампионат на писта през 2018, 2019 и 2020 г. и очаква с нетърпение да се завръща възможно най-често в тази красива зала."

Main Menu