Димитър Илиев избран за №1 за годината в Локо Пд

16 Дек 2018 19:54

Димитър Илиев беше избран за футболист на годината на Локомотив Пловдив. Той събра най-много гласове в анкетата, проведена между привържениците на отбора. Втори остана Бирсент Карагарен, а трети е Мартин Луков.

Наградите си те получиха на 13-ата подред "Черно-бяла" Коледа, състояла се днес в Конгресния център на Международен панаир Пловдив. Наградата за най-красив гол за 2018 година беше дадена на словенеца Ален Ожболт за попадението си срещу Витоша Бистрица на стадиона в парк "Лаута".

Отличия получиха момчетата ДЮШ набор 2003 и 2007 за постижения през годината, а с индивидуален приз бе отличен Слави Грозев от 2006 година.

Награди бяха дадени и техните треньорите Даниел Димитров и Аян Садъков младши, като неговата награда прие настоящия треньор на набора Николай Греков.

Специална приз - герой от 2004 година беше връчен на Нешко Милованович, на когото бе подарен колаж на гола от дузпа, с който донесе шампионската титла за Локомотив.

Легендата на клуба Христо Бонев поздрави присъстващите и изрази радостта се, че залата е пълна, които показва, че Локомотив има всеотдайната подкрепа на своите фенове и го очаква добро бъдеще./БТА

Main Menu