Момчил Цветанов: Чувствам се страхотно в Локомотив

08 Фев 2019 16:45

Новото крило на Локомотив (Пловдив) Момчил Цветанов даде интервю пред Sportal.bg в Анталия, където тече зимната подготовка на "смърфовете". Чико се върна към своя период в Ботев (Пловдив) и към триумфа с ЦСКА в турнира за Купата на България през 2016 година.

"Беше страхотно! Бяхме единни, всички искахме да успеем и да върнем по-скоро ЦСКА в "А" група. Бяхме като едно истинско семейство - треньори, футболисти, фенове. Финалът за Купата на България остава нещо много специално за мен. Дали бих се върнал на "Българска армия"? Когато Гриша Ганчев ме повика в ЦСКА, с радост ще го направя. Дали не се даде достатъчен шанс на нас, момчетата от "В" група? Така е преценило ръководството, такава политика е избрал да следва г-н Ганчев. Не мога да се сърдя", сподели "Малкия шивач" пред нашата медия.

"В Локомотив намерих много добър колектив и съм много доволен от своя трансфер в гранда на Пловдив. Бруно Акрапович е изградил добър отбор и смятам, че е подготвил няколко изненади на Левски за първия кръг. Въобще няма да им е лесно срещу нас! В Левски да не си мислят, че ще минат толкова лесно през Локомотив. Научих от медиите, че се разделям със Славия, никой нищо не ми каза, но не съм обиден. С Христо Крушарски се разбрахме за две минути по телефона относно трансфера ми, всичко в този клуб е на високо ниво", добави Цветанов./sportal.bg

Main Menu