Локо ще се опита да спре новия Левски

17 Фев 2019 00:31

Локомотив започва втория полусезон в Първа лига с гостуване на Левски. Мачът е днес от 17:30ч. на стадион „Георги Аспарухов“ в София.

Локомотив има много малки шансове за класиране за топ 6 и трябва да се опита да победи днес, за да запази шансове за класиране. Левски пък е с нов собственик, нов треньор и няколко нови играчи и с надежда, че ще е успее да се бори за титлата.

В класирането Локомотив е девети с 25 точки, а Левски е трети с 41 точки.

Локомотив не направи големи промени в състава си, а Левски привлече четирима нови играчи и се освободи доста.

В последните си срещи от първия полусезон Локомотив победи с 4:0 у дома Ботев Враца, а Левски загуби с 1:2 като гост на Берое.

Аут за Локомотив са цели трима играчи. Ален Ожболт и Мустафа Абдулахи, които са контузени и наказаният Вилим Посинкович. За Левски двубоят пропуска Живко Миланов, който е с травма.

Съдия на срещата ще е Драгомир Драганов.

Вероятни състави:

Левски: Николай Михайлов, Милош Цветкович, Давид Яблонски, Нуно Рейш , Иван Горанов, Хали Тиам, Мартин Райнов, Паулиньо, Йерсон Кабрал, Валери Божинов, Станислав Костов

Локомотив: Мартин Луков, Милош Петрович, Димитър Везалов, Асен Георгиев, Йосип Томашевич, Игор Банович, Янко Ангелов, Абделхаким Буна, Момчил Цветанов, Бирсент Карагерен, Анте Аралица

 

Main Menu