Акрапович: Имахме план и го изпълнихме

17 Фев 2019 20:45

Имахме план и го изпълнихме на 100 процента, заяви треньорът на Локомотив (Пд) Бруно Акрапович след 1:1 с Левски на "Герена".

"Доволен съм от играта. Имаше моменти във фаза атака, които не се получиха, но резултатът е напълно справедлив. Изпуснахме две чисти положения, липсваше ни и късмет", добави той.

"От друга страна имахме шанс, че мачът не се обърна тотална в другата страна. Показахме желание и добър стил на игра. Свършихме страхотна работа при движението по терена”, продължи специалистът.

"Везалов и Езе нямат конкуренция при центрирания. Бяхме наясно, че трудно ще ни вкарат така. Стигна се до грешка при гола им”, коментира Акрапович.

„Пропуснахме, тъй като ни липсваше концентрацията и качеството на противника. Не бяхме на 100% в отделни моменти, но е рано да се отправят критики. Трябва ни още малко време, за да се изгладят нещата”, каза още босненският треньор.

Относно големия брой чужденци, които играят в Локомотив Акрапович обясни: "Има много качествени футболисти в България. Същият въпрос може да зададете и на Левски. Днес те пуснаха повече чужденци от нас на терена. В групата на Локомотив имаше 7-8 българи. Не ми се иска да коментирам това в момента."

Специалистът говори и за скандала със Симеон Райков, който го обвини, че е привлякъл в Локомотив квартала си.

"На всяко действие има противодействие, но не искам да продължаваме. Играчите са от бивша Югославия, не са от моя квартал. Лош е начинът да се комуникира по този начин. Ако има проблем с мен, нека дойде да го решим, а не да си говорим чрез медиите. И аз мога да кажа много неща за него, включително и лоши, но не искам. Желая му всичко най-добро, но с неговата кондиция е трудно да играе дори шах", завърши Акрапович.

Main Menu