Новият силен човек в Локо: Прекалено много се акцентира върху съдийството

28 Фев 2019 09:45

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Александър Станков смята, че в България прекалено много се обръща внимание на съдийството и често грешките на реферите се използват като оправдание.

"Наблюдавах двубоя ЦСКА - Левски. Като напрежение и емоция се получи, но футболът беше на втора позиция... Много коментари след мача, преекспониране на съдийски решения. Зрителите не се насладиха на високо качество на футбола. В България повече се акцентира на съдийството, коментира се, минава мача, и отново. Някои път прекалено много се търсят съдийските грешки, като оправдание.

Интригата за титлата може да се завърже. Лудогорец даде шансове на конкурентите да се доближат до тях с представянето си от началото на пролетта. Има интрига в първенството, а идват още мачове. Надявам се, да е интересно до последно, а не да е предрешено рано. Лудогорец доминираше в предните години, но сега индикациите, които дава са, че нещо не е точно така, както трябва. Не искам да давам мнение и да коментирам. Но Лудогорец като качество и футболисти, има голяма разлика от ЦСКА и Левски", коментира Станков в "Домът на футбола" по "Диема спорт".

 

Main Menu