Печат на тази страница

Бруно Акрапович: Момчетата са тотално концентрирани за мача за Купата /видео/

12 Апр 2019 22:45

 Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович не отдаде голямо значение на загубата от Септември с 0:1. "Загубихме, защото един от техните удари завърши в нашата мрежа. През първото полувреме направихме пропуски пред тяхната врата. Няма какво да кажем повече. Контролирахме играта, имахме ситуации. Направих състав, който да бъде миксиран. През второто полувреме можехме да покажем още много. Аз съм виновен, защото пратих играчи на непривични за тях позиции. Съхранихме някои футболисти, за да могат да отпочинат за мача във вторник", заяви Акрапович пред "Диема".

 

"Виждаме, че момчетата са тотално концентрирани за мача за Купата, който е по-важен за нас. Всички искаме да дадем най-доброто от себе си във вторник. Това е двубоят, който чакаме."

"Хареса ми агресията през първото полувреме и пресата, която налагахме. След това трябваше да вкараме гол, мъничко ни липсваше, но това е нормално, когато повечето играчи не играят толкова редовно. Понякога просто не върви. От много от футболистите съм доволен. Със сигурност на някои футболисти им липсва кондиция. Не е толкова лесно да влезеш, след като не си играл 5 мача."

"Няма опасност за пренавиване, ще се погрижим. Футболистите показаха, че могат да понасят напрежението, да се намират в подобна позиция. Мисля, че ще играем умно и силно, както и с голямо желание", завърши 51-годишният Акрапович.

Един от наставниците на Септември - Мариян Христов както винаги бе в добро настроение и даде интересно интервю за колегите от "Диема". Тази вечер неговите момчета победиха Локомотив (Пд) с 1:0.

"Добре играха момчета. Предният мач с Дунав не се получи това, което тренирахме. И те бяха без някои от основните си играчи да почиват, но мисля, че заслужено победихме".

"Купата? Преди жребия казах, че с оглед на класиране и резултати нормално е всички да желаят нас. Локо (Пд) ни получиха и сега ще трябва да се потрудят да ни отстранят. Ние ще отидем - в Пловдив няма да минем центъра. Още от сега казвам. Ще разчитаме на втория мач".

"За Купата нещата са различни. Никога не трябва да се отписа една среща между два тима. Те имат леко предимство, но реваншът е тук. Ние няма да се предадем в никакъв случай".

"Полуфиналът е успех за нашия отбор. Два мача има. Ако може още малко нагоре, добре дошло".

Main Menu