Печат на тази страница

Бонев: Трябва да гоним не само финал, но и трофей

16 Апр 2019 10:58

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев очаква здрави битки със Септември (София) за Купата на България. Първият мач е днес на “Лаута”. Зума е категоричен, че и дума не може да става за подценяване, защото съперникът умее да наказва такива моменти.

“Всички казаха след жребия, че са искали Септември за противник, но в сегашното състояние на българския футбол могат да се получат много изненади. Моето лично мнение е, че не погледнеш ли сериозно и подцениш ли който и да е било противник, включително и Септември София, ще пострадаш и то непоправимо. Това трябва да е обеца на ухото на нашите футболисти в утрешната (б.а. - днешната) среща. Защото в никакъв случай не сме чак толкова добър отбор, че да кажем, с лекота, с разлика ще победим Септември. А и не бива да забравяме, че тази пролет загубихме и двата си мача от този съперник - в Пловдив и в София. Победиха ни съвсем заслужено. Затова сега нямаме право да грешки, защото зад нас е пропаст. Така че трябва на всяка цена да се класираме на финал”, започна Зума.

“Това ще изисква изключителна мобилизация и съсредоточеност. Трябва да покажем и голямо желание за победа. Целта ни трябва да е не само финал, но и трофей, защото каква е файдата, че си стигнал до последния ма, след като си останал с празни ръце. Трябва да гоним до последно и седмото място, за да играем бараж за Лига Европа. Дано да имаме късмет и най-важното - да дойде повече публика, за да покажем, че обичаме отбора си. Аз ще съм на трибуните”, коментира Бонев.

“Тема спорт”

Main Menu