Димитър Илиев: Записахме имената си в историята на Локомотив, а срещу вечния съперник е черешката на тортата

15 Май 2019 22:11
Димитър Илиев: Записахме имената си в историята на Локомотив, а срещу вечния съперник е черешката на тортата снимка: sportal.bg

Нападателят на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев бе изключително щастлив след спечелването на Купата на България след успех с 1:0 във финала срещу Ботев (Пловдив). Юношата на “Смърфовете” призна, че така е сбъднал една своя детска мечта.

“Нямам думи. И преди малко казах, че това е изключителна чест. Ценя факта, че можем да запишем имената си в историята на Локомотив, печелейки първа купа във витрината. Още не мога да осъзная какво сме постигнали. Това, че го направихме срещу вечния съперник е черешката на тортата. Това е най-щастливият момент в кариерата ми досега. Ще излъжа, ако кажа, че съм очаквал подобно нещо в началото на сезона. Имахме и късмет, но през цялата година положихме изключителен труд и поздравявам всички с тази купа. Те сбъднаха една моя детска мечта. Тази купа е за всеки съпричастен с идеята “Локомотив”. Искам да я посветя и на една “черно-бяла” легенда - Аян Садъков”, заяви Илиев.

“За мен няма нищо изненадващо. Бях убеден, че ще победим и ще вдигнем трофея. Когато работиш за дадено нещо силно, то става реалност. Показахме, че сме изключителен колектив. Това дерби не се печели само с майсторство а със събераздаване, борбеност и сърце и смятам, че заслужено ликуваме”, допълни още футболистът.

“Никакви въпроси за бъдещето не искам да ми задавате. Искам да отпразнувам максимално този велик момент, за който след време винаги ще се сещаме с усмивка на уста”, завърши нападателят.

Main Menu