Локомотив стартира подготовка в сряда, поне без четирима

03 Юни 2019 21:16

Носителят на Купата на България Локомотив (Пловдив) ще започне подготовка за сезон 2019/2020 в сряда. Възпитаниците на Бруно Акрапович ще излезнат за първото си занимание на 5 юни от 10:00ч.

Тогава започва подготовката на "черно-белите" за финала за Суперкупата с Лудогорец, за старта на Първа лига и мачовете от Лига Европа. След заниманието наставникът на Локомотив Бруно Акрапович ще говори пред медиите.

Двама футболисти вече напуснаха официално Локомотив (Пд). Това са Димитър Везалов и Янко Ангелов, които подписаха днес договори с нова във Втора лига Хебър (Пазарджик). С клуба се раздели и Асен Георгиев, чийто договор също изтече и не беше подновен. Освободен е Вилим Посинкович, има голяма вероятност още играчи да са напуснали или да бъдат освободени до 5. 

За момента няма нови играчи, но почти сигурно е, че играчи с договори на този етап няма да има. Най-вероятно в сряда ще има играчи на проби. 

Локомотив ще стартира сезона на 12 юли, когато стартира Първа лига, а в края на юли ще участва във втория предрарителен кръг на Лига Европа, където ще разбере съперника си на 19 юни. 

Main Menu