Печат на тази страница

Бонев: Можем да продължим напред в Лига Европа

23 Юли 2019 15:17

Почетният президент на Локомотив Пловдив и легенда на клуба Христо Бонев изрази оптимизъм, че тимът ще постигне добър турнирен резултат в първия мач със Спартак Търнава, който да даде надежди за реванша и отстраняване на съперника.

Историческият първи мач от европейски клубен турнир за стадион "Локомотив" ще е в четвъртък от 20,30 часа.

"Първото и най-важно нещо е, че ще приемем Спартак Търнава на "Лаута". На стадиона кипеше и все още кипи огромен труд за подобряване на всичко това, което искаха от УЕФА за провеждане на мач от такова ниво. Това най-много радва феновете и нас.

Първият двубой в шампионата с Черно море във Варна бе разочароващ но, както се видя, много отбори ще бъдат разочаровани от тима на Илиан Илиев. Веднага след това дойде срещата със Славия и оптимизмът се върна при нас", каза Зума пред "Тема спорт".

"Бруно Акрапович и щабът му следят подробно Спартак Търнава и вярвам, че са ги разучили добре. Момчетата трябва да разберат какво е значението на един мач в Лига Европа. Ще бъде много положително в първия двубой да вземем аванс, който да ни осигури по-лек реванш и класиране за третия кръг.

Имаме футболисти, които ще направят всичко възможно да зарадват хората. Това, което наблюдавам и чувам, е, че доста хора вече са си купили билети за срещата, така че стадионът ще се понапълни, а какво по-хубаво от това. Спартак Търнава е преодолим съперник.

Имаме сили да продължим. Бруно Акрапович сигурно вижда някои проблеми, които са очевадни в крайната защита, но той ще намери начин с избора си и тактиката да преодолее този противник", добави славният национал на България.

"Христо Крушарски хвърли доста средства, за да не играем в София или Бургас. Той беше възхитен от факта колко фенове имаше на тържествата по улиците на Пловдив след спечелването на купата", завърши Христо Бонев.

Main Menu