Спартак Търнава: Дойдохме за хубав резултат, не искаме драми /видео/

24 Юли 2019 20:45

Старши треньорът на Спартак Търнава Рикардо Шеу и футболистът Филип Дангубич дадоха пресконференция преди двубоя с Локомотив утре.

"Играхме с Локомотив през зимата . Треньорът е същия от предния сезон знаем, че са силен отбор и да са добър отбор. Надявам се да вземем добър резултат. Знаем, че феновете ще ги подкрепят утре. Надявам се. Техният капитан е един от най-добрите играчи в отбора, те има много добри нападатели и крила. Знаем, че те играят с халф-бекове. Ще се опитаме да намерим техните грешки. Играят технически добре. Надявам се да направим един добър мач. Да, разбира се капитанът ни ще отсъства, но това не е проблем. За мен е важно, че имам друг играч, с който мога да заменя нашия капитан. Смятам, че всеки един играч, който попадне в титулярните 11- трябва да покаже, че заслужава да присъства в състава на Търнава. Феновете ще направят всичко възможно са своя тим, но ние знаем, че този мач е много важен, защото е на директна елиминация. Много по-добре е да играем на пълен стадион, а не на стадион без публика. Футболът ще спечели от тази добра атмосфера. Имаме още един проблемен играч на тренировката ще решим, но за мен е по-важно кои 11 ще започнат. За мен е важно машината да работи. За нас добър резултат е да покажем динамика на терена и да успеем да покажем добра игра. Надявам се да има мотивация в моя отбор и да успеем да вземем добър резултат. Имаше сериозна драма в предния кръг", заяви старши треньорът Рикардо Шеу.

"Играчите сме готови, настроението е чудесно след като елиминирахме Спартак Търнава, тренираме много добре нямаме търпение за мача", заяви нападателят Филип Дангубич.

Main Menu