В Локомотив преди реванша: Трябва да вкараме гол

31 Юли 2019 21:31

Старши треньорът на Локомотив Бруно Акрапович и капитанът Димитър Илиев дадоха пресконференция преди двубоя срещу Спартак Търнава утре в реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа. Локомотив има аванс от 2:0 след първата среща в Пловдив.

Бруно Акрапович, старши треньор на Локомотив

"Спартак Търнава е много опасен отбор. Направихме хубав мач в Пловдив, но сега предстои второто полувреме. Те са много качествен отбор, те показаха това в първите 15-20 минути в двубоя в Пловдив. Гледах и мача им срещу Жилина, имаха хубави шансове да направят по-добър резултат. Ние сме напълно концентрирани и сме подготвени за утрешния мач. В неделя победихеме с 4:1 в мач от първенството и успяхме да направим необходимите ротации и някои играчи починаха. Казах на нашия отбор, че те ще търсят ранен гол. Аз също искам да вкараме ранен гол. Ще видим ако ни се отвори пространства за контри, за да можем да реализираме ранен гол. Настроението е толкова добро колкото говорят резултатите. Вкарахме доста голове взехме победи. Наясно съм какъв ще е състава, с който ще излезем утре."

Димитър Илиев, капитан на Локомотив

"Чака ни тежка битка, Спартак са агресивен отбор. Чака ни тежък мач. Настроението в отбора е добро. Няма да излизаме с нагласата да пазим резултата. Трябва да търсим да вкараме гол и да не играем защитно. Наясно съм, че нямаме победа от 46 години като гост в евротурнирите. Надявам се да победим, но важното е да се класираме. Надявам все пак традициите да се нарушават както го направихме с Купата и да сложим край на тази негативна серия утре. "

Main Menu