Информация за феновете на Локомотив преди мача със Страсбург

07 Авг 2019 21:36

Уважаеми локомотивци, в четвъртък от 20:30 Локомотив се изправя срещу РК Страсбург на своя стадион в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Вижте важна информация относно двубоя в следващите редове:

Деца до 7 години ще влизат безплатно, но ще са без право на място. Деца до 16 години влизат с декларация и с придружител.

Носете си личните карти! Те ще бъдат поискани от органите реда преди влизане на стадиона.

Елате по-рано, за да се избегне струпване по входовете.

Вътрешните паркинги в спортния комлекс ще се ползват само от хора, които предоставят билет за срещата и талон за платен вход за паркинга.

От 19:00 до 23:30 часа изцяло или поетапно ще бъде спирано движението на пътни превозни средства с пропускане на автобусите от масовия градски транспорт по ул. „Проф. Цветан Лазаров” – от кръстовището с бул. „Санкт Петербург” до кръстовището с ул. „ Поручик Боян Ботев”, и по ул. „Димитър Ризов” – от кръстовището с ул. „Поручик Боян Ботев” до кръстовището с бул. „Освобождение”.

Забранено е:

1. Хвърлянето на предмети по терена и по служебните лица.
2. Заставането и сядането на стълбите и изходите на стадиона.
3. Скандирането на обидни/расистки, както и опъването на такъв тип транспаранти.
4. Пушенето
5. Вкарването на стъклени и метални предмети, професионална снимачна техника, димки, факли, храна, чадъри, големи и обемни чанти, оръжия, запалки, алкохол.

Main Menu