Печат на тази страница

Крушарски: Офертата за концесията на Лаута не ме устройва. Откъде ще спечеля 35 милиона за 35 години?

13 Авг 2019 19:20

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски излезе на протест пред френското посолство. Причината за това бе, че двама играчи на ”Смърфовете” - Стивън Езе и Парвизджон Умарбаев може да не получат френски визи и да не могат да пътуват за реванша срещу Страсбург от третия предварителен кръг на Лига Европа.

"Не знам кой българин е бил в публиката като представител на УЕФА в първия мач, но явно той е забравил български. Не знам как "ууу" може да му звучи като маймунски звук. Този човек явно е стоял на някакво клонче. За следващия кръг заявихме "Васил Левски", защото приключихме с "Лаута". Подали сме жалба срещу УЕФА", заяви Крушарски.

 

"Не съм се отказал от концесията, водих доста разговори, имахме една уговорка с кмета, но казах, че тази оферта не ме устройва. Откъде ще спечеля 35 милиона за 35 години? Мисля, че офертата за концесията трябва да се преразгледа. Ботев се сърдят, но ние тръгнахме заедно. Мисля отсега нататък да вървим отделно. Аз съм външен човек и и явно в Пловдив е като в Сърбия. Там никога не приемат чужденец да ти е началник. Чувствам се чужд там. То си личи по посрещане и изпращане" допълни босът.

 

"Не съм спрял дотук. Отборът ще върви напред. Набрали сме скорост и оттук нататък ще мачкаме наред. Като гледам май всички ще ни дишат във врата. Гледайте мачовете с отворени очи, а не с черни очила. За мен сега най-основната цел е да треснем тия зад мен", заяви Крушарски

Main Menu