Локо (Пд) се подсили с двама чужденци /снимки + видео/

05 Сеп 2019 13:03

 

Диниш Алмейда и Силвен Десландес са новите попълнения в Локомотив (Пловдив). Защитниците бяха представени официално днес от спортно-техническия директор Георги Иванов и старши треньора Бруно Акрапович.

 

"Локомотив е много сериозен отбор. Чувствам се много добре тук. Надявам се да помогна на отбора да постигне бъдещи успехи", заяви Диниш Алмейда.

"Идването ми в Локомотив е страхотна възможност да продължа развитието си. Очаквам бързо да опозная новите ми съотборници и да спечелим много победи", каза от своя страна Силвен Десландес. И двамата нови футболисти са защитници и с тяхното привличане Локомотив сериозно подсилва отбраната си.

Диниш Алмейда е роден на 28 май 1995г. в Португалия. Играл е за Ксанти, Брага, Монако. Има мачове и за юношеския национален отбор на своята страна. Неговият контракт е за срок от 2 години.

 

 

"Трансферите се реализираха бързо. Радваме се на новите футболисти и им пожелаваме успехи. Надявам се да се адаптират бързо в тима и да вдигнат нивото му Продължаваме да работим със старши треньора Бруно Акрапович върху селекцията, може да привлечем още един футболист", заяви Георги Иванов.
"Желая успех и на двамата. Те не идват от случайни отбори и вярвам, че може да подсилят отбора ни", заяви Бруно Акрапович

Силвен Десландес идва в Локомотив за 1 година под наем от Уулвърхямптън. Той е роден на 25 април 1997г. в Камерун, но има и френски паспорт. Състезавал се е още за Портсмут, Бъри, Хумила, Каен.

Main Menu