Христо Крушарски проведе среща с представители на Индепендиенте

05 Сеп 2019 18:52

Собственикът на Локомотив (Пловдив) г-н Христо Крушарски проведе нова работна среща в Аржентина – този път с представители на Индепендиенте. Той бе приветстван от директори на „червените дяволи“, начело с г-н Атилио Буза.
След покана към Бока Хуниорс за следващото издание на международния юношески турнир под егидата на Христо Бонев, провеждащ се всяко лято на високопланинската база в Говедарци, такава бе отправена и към Индепендиенте.

Обсъждана бе възможността да бъдат изпратени едни от най-добрите играчи от представителния отбор на Локомотив под наем в аржентинския гранд. Идеята за размяна на специалисти и състезатели от школата, които да трупат опит, също бе дискутирана.

Христо Крушарски отново се запозна и с модела на финансиране и на този клуб – 40,000 акционери инвестират чрез закупуване на членски карти, а част от тях си взимат и билет за всеки двубой.

Срещата завърши с размяна на подаръци, а собственикът на Локомотив имаше възможността да посети стадиона и базата на клуба, който разполага с общо 16 тренировъчни терена, част от тях закрити.

Main Menu